Av Yaşamı FORUM
Duyurular:
LÜTFEN
Üye olurken kullanıcı adı olarak "ad ve soyadınızı" kullanınız.
Ayrıca "Kimlik Bilgileri" kısmını eksiksiz doldurunuz...

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Eylül 09, 2010, 07:58:45 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: HUĞLU"DAN YENİ AV SEZONUMUZ HAYIRLI OLSUN DİYORUM  (Okunma Sayısı 96 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ALİ AĞIR
HUĞLULU TÜFEK USTASI
Yeni Üye

TÜFEK USTASI+ AV BAYİİ

« : Ağustos 22, 2009, 10:17:53 ÖS »

sevgili avcı dostlarım dünyadaki birçok insanın vazgeçilmez tutkusu olan avcılık bilindiği gibi  yetkililerin belirledikleri zaman diliminde, şartlarda,yerlerde ve sayılarda yapılmaktadır.  Belirlenen bu kurallara uymak avcılık hobisinin devamı, av hayvanlarının popülasyonunun devamı, ekolojik dengenin korunması ve doğaya saygı açısından öemli olduğunu düşünüyorum. bu kurallarda yanlış olduğunu düşündüğümüz konuları derneklerimiz yoluyla ilgili kurullardaki yetkililerede ulaştırmak yine bizlerin görevidir bu kuralları ihlal eden arkadaşlarımızı da uyaralım ki iyi avcı olarak yetişmelerine katkıda bulunalım. ben Huğluda ikamet eden av bayisi ve tüfek ustasıyım. Ülkemizde satılan yabancı marka tüfeklerin ülkemizde servisleri olmadığından avcılarımızın ellerinde bulunan bu tüfeklerin her türlü sorunlarına ve yerli üretim tüfeklerinde sorunlarına çözüm üretiyor ve standart ve özel üretim tüfek taleplerine yardımcı oluyoruz bu anlamda  ihtiyacınız olursa 05334587124 den ulaşıp isteğinizi iletebilirsiniz SAYGILAR
Moderatöre Bildir   Logged

ALİ AĞIR-HUĞLU-05334587124-İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİM-BOSCH
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Management by sunsal58
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.064 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu